Naš Tim

  • Watersport Center Orebic
 

Watersport Centar „Morski Čovik“ – Orebić posluje od 2008. Mi smo tim entuzijasta u vodenim sportovima koji vam stoji na raspolaganju. Bez obzira na to koji vodeni sport odabrali u našem Watersport Centru, sigurni smo da ćete uživati! Možete posjetiti Watersport Centar na plaži Trstenica na istočnoj strani Orebića i odabrati bilo koji vodeni sport u kojem biste se voljeli okušati.

 

Nudimo različite vodene sportove: wakeboard, banane, tube, skijanje na vodi i još mnogo toga. Ako želite skijati na vodi, ali nikada to niste pokušali, naš instruktor vodenih sportova naučit će vas sve što trebate znati o skijanja na vodi ili wakeboardu.

 

Mnogi turisti koji dođu u Orebić došli su u naš Watersport Centar i otišli vrlo zadovoljni, vi možete postati jedan od njih! Orebić je jedno od najljepših mjesta u južnoj Hrvatskoj, a naš Watersport Centar nudi neke od najpopularnijih aktivnosti za turiste u Orebiću. 

 

 

 

U našem Watersport Centru također možete unajmiti gliser. Gliseri su idealni za one ljude koji žele provesti bezbrižan odmor u Orebiću. Ako želite unajmiti gliser u Orebiću, Watersport Centar „Morski Čovik“ – Orebić je idealno mjesto za to. Naši gliseri za iznajmljivanje omogućit će vam da posjetite mnoge lijepe otoke, otočiće i uvale na ovom području.

Dođite  u Watersport Centar „Morski Čovik“ – Orebić i mi ćemo vaš odmor u Orebiću učiniti onim kojeg ćete se uvijek sjećati.

Kontaktirajte nas ili nas posjetite na plaži Trstenica svakoga dana od 9 do 19 sati. 

1000 znakova