Izleti Brodom

Watersport_Center_Orebic - Boat Tours

Arhipelag Korčula – Pelješac ima preko 20 otočića. Ti otočići su vrlo posebni i lijepi i svaki od njih ima svoju priču. primijetili smo da sve više turista želi posjetiti otoke, otočiće i skrivene uvale srednje i južne Dalmacije.

Nudimo poludnevne i cjelodnevne izlete na Korčulu, Mljet, Lastovo,  Hvar i mnoge druge otoke i otočiće. nemoguće je vidjeti toliko prekrasnih otoka i otočića u samo jednom danu ako koristite bilo koju drugu dostupnu vrstu prijevoza, ali zahvaljujući izletima gliserom, možete posjetiti mnoga mjesta u tom jednom danu.

Orebić ne mora nužno biti jedino mjesto koje ćete posjetiti za vrijeme svojeg odmora u orebiću. Kontaktirajte nas i mi ćemo ispuniti vaše želje.

 

Evo prijedloga nekih popularnih izleta:

- Dvosatni obilazak otočića korčulansko – pelješkog arhipelaga. Svi ste sigurno već čuli za predivni otok Korčulu i prekrasni arhipelag koji okružuje Korčulu i Orebić.  Mi va nudimo dvosatni obilazak otoka i otočića korčulansko – pelješkog arhipelaga. Polazak je u jutarnjim satima – obilazak otoka, plaža, svjetionika i franjevačkog samostana na Badiji. Ostatak dana ovisi o vašim željama (ronjenje, plivanje, ručak), povratak po dogovoru.

- Cjelodnevni izlet na otok Korčulu. Nudimo još jedan izlet koji će vam otkriti sve ljepote i skrivene uvale otoka Korčule. Cjelodnevni obilazak otoka Korčule biti će onaj kojeg ćete se uvijek sjećati. Polazak u jutarnjim satima uz južnu stranu otoka; odmor u jednoj od korčulanskih uvala za ronjenje, plivanje, ručak, itd; posjet Vela Luci, povratak uz sjevernu stranu otoka.

- Cjelodnevni izlet na otok Mljet. Otok Mljet bio je poznat čak i starim Grcima. Starogrčko ime za Mljet bilo je Melita, što znači „napravljen od meda“. I otok Mljet zaista je sladak. Mljet je raj na zemlji pa nije nikakvo čudo da je proglašen nacionalnim parkom. Iz ovog smo vam razloga odlučili omogućiti da upoznate otok Mljet i njegove ljepote. Polazak u jutarnjim satima, obilazak nacionalnog parka Mljet, plivanje, ronjenje, ručak ovisno o dogovoru, povratak po dogovoru.

- Cjelodnevni izlet na otok Lastovo: otok lastovo jedan je od najljepših otoka u južnoj Dalmaciji. Lastovo je najudaljeniji otok u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i iz tog je razloga ostao netaknut i vrlo autentičan. Ako želite upoznati pravi Mediteran kakav je nekad bio trebali biste posjetiti otok Lastovo – polazak u jutarnjim satima, obilazak otočića Lastovnjaka; plivanje, ronjenje, ručak i povratak ovise o dogovoru.

- Noćni izlet na Korčulu: ako želite iskusiti noćni život na otoku Korčuli, mi vam to možemo omogućiti. Mnogi turisti koji odsjednu u Orebiću žele posjetiti Korčulu noću, ali oni ne znaju kako naći organiziran prijevoz. Evo našeg prijedloga za noćni izlet na otok Korčulu. Polazak ovisi o dogovoru, odlazak na Morešku ovisi o vašim željama, večera u nekom od brojnih korčulanskih restorana, piće i ples u nekom od kafića...; povratak po dogovoru.

 

Također vam nudimo i mogućnost da sami isplanirate izlete.

 

 

1000 znakova