Rent a Car

Počevši od ljeta 2013. Watersport Center Orebić nudi vam i uslugu iznajmljivanja automobila. Potaknuti mnogim upitima odlučili smo proširiti našu ponudu vrlo praktičnim i privlačnim automobilom; Citroenom C3 Pluriel.

Ovaj maleni automobil je pravi div kada se radi o praktičnosti; C3 Pluriel je ustvari trovratni kompakt koji se lako može pretvoriti u spider, kabriolet ili čak pick-up u samo nekoliko poteza. Lako je pronaći parkirno mjesto za ovaj automobil, čak i u ljetnim mjesecima. Možete podići krov i osjetit ćete povjetarac u kosi; vožnja okolicom Orebića, Pelješca ili kuda god želite otići postat će sasvimdrugačije iskustvo. Ako ne želite statičan odmor u Orebiću i želite istražiti dalmatinsku obalu i otoke, unajmljivanje automobila idealno je rješenje. Čak i ako dođete u Orebić vlastitim automobilom, mali kabriolet rent a car je idealan ako želite posjetiti obližnji Dubrovnik ili otići na izlet na Korčulu ili druga dalmatinska mjesta.

Duša, mirisi i okusi Pelješca mogu se doživjeti i razumjeti samo ako posjetite skrivene plaže, netaknute male zaljeve i vinske ceste gdje će vam biti ponuđena visoko kvalitetna vina i ukusni zalogaji. Ovaj je automobil stvoren za otkrivanje tih vrijednih područja.

Ako razmišljate o unajmljivanju automobila, mi vam preporučujemo ovaj sjajni auto.

Kontaktirajte nas ako želite bilo kakve dodatne informacije, ili ako želite rezervirati naš rent a car. 

 

 

Citröen C3 Pluriel

 

Tip automobila:

Copmact/Spider/Cabriolet/Pickup

  • Watersport Center Orebic - C3 Pluriel

Motor:

Petrol 1.4 i

Snaga motora:

55kW/75HP

Mjenjač:

5-brz. manualni

Vrata:

3

Broj sjedala:

4

Potrošnja (komb.):

6,5 l/100km

Klimatizacija:

Ručna

Zračni jastuci:

4

Servo volan:

Da

Radio CD player:

Da

   

 

 

 

 

 

 

 

CJENIK

01.04.-30.06.

01.09.-30.10.

01.07.-31.08.

 
1000 znakova

1-3 dana

60 €/dan

65 €/dan

4-7 dana

55 €/dan

60 €/dan

8-14 dana

50 €/dan

55 €/dan

15 i više dana

45 €/dan

50 €/dan

 

 

 

 

1000 znakova