Vodeni Sportovi

 

  • Watersport Center Orebic

 

Ako ikada dođete u Orebić, ne možete ne primijetiti plažu Trstenica. U posljednje četiri godine ljudi primjećuju da se na Trstenici stvaraju veće gužve nego ranije. Razlog tome je Watersport Center „Morski Čovik“- Orebić.

 

Orebić je poznat po svojim prelijepim plažama. Trstenica je najljepša plaža u Orebiću i nema boljeg mjesta da naučite skijati na vodi na području Orebića. Naš će se instruktor pobrinuti da postanete ekspert u skijanju na vodi. Vaši prijatelji u domovini neće moći vjerovati da vaše slike skijanja na vodi iz Orebića nisu lažne. 

 

 

Skijanje na vodi je sjajno za sve ovisnike o adrenalinu. Ako želite iskusiti navalu adrenalina, trebali biste se okušati u skijanju na vodi u našem Watersport centru. Drugi način da potaknete adrenalinsku groznicu je wakeboard. Oni od vas koji su se okušali u snowboardu znaju da je wakeboard prilično sličan. Wakeboard zahtijeva posebnu tehniku, pa će naš instruktor skijanja na vodi dati sve od sebe kako bi vas naučio kako ovladati wakeboardom. Neki ljubitelji adrenalina vole i vožnje na tubama.

 

Djeca vole vožnje na banani jer su vrlo sigurne a ipak brze. Djeci možete dopustiti vožnju bananom bez ikakvih briga. U međuvremenu vi možete popiti kavu na najljepšoj plaži u orebiću.

 

orebić vas čeka, a i sigurno jedva čekate da skijate na vodi ili stanete na wakeboard u Orebiću.

 

Mi imamo opremu najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su: Jobe, O'brien, Mesle, Liquid Force i CWB.

 

 

 

1000 znakova